Termeni si Conditii

Bine ați venit pe website-ul oficial al https://pestil.ro.
Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru.

SITE

Acest website este proprietatea OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L., companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr. J38/860/2020, având CUI 43280168 și cu sediul social în România. Conținutul publicat al acestui website este proprietatea OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L., care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://pestil.ro. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

SERVICII

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilitati pentru diferite servicii de infrumusetare si va permite sa efectuati programarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site având posibilitatea de a efectua programari direct pe site, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plăți on-line.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii privind ofertele și serviciile de infrumusetare. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă.
Imediat dupa confirmarea platii serviciilor noastre,prin intermediul tranzactiilor online Secure Payments Netopia veti fi programata pentru serviciul achizitionat sau dupa caz, veti intra in posesia voucherului, daca este vorba despre un gift voucher. Toate serviciile noastre se realizeaza cu programare in prealabil.
In cazul in care doriti anularea serviciilor/voucherelor cumparate pe site-ul nostru, veti primi banii inapoi in termen de maxim 30 de zile.

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.
Informațiile și fotografiile din prezentarea serviciilor au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la serviciile noastre. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori.
Firma își rezervă dreptul de a face modificări la orarul de programari si la preturile serviciilor prezentate fără un avertisment prealabil.
Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a firmei și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții , concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către https://pestil.ro.

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII

Orice programare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu de infrumusetare . Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veti primi un e-mail de confirmare de la OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. si va intra în vigoare acest contract. Toate produsele si serviciile publicate pe Site sunt in funcție de disponibilitatea lor.
La momentul navigării dvs. in Site, veti putea observa referiri către diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse.

ANULARI / MODIFICARI

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite programari sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. acceptă toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica o programare înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula programarea dvs. prin intermediul site-ului.
În eventualitatea modificării unei programari (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această actiune.

LIVRARE

Comenzile plasate pe Site vor fi livrate prin curier, la usa sau la poarta casei Clientului. Tariful si termenul estimat de livrare sunt prezentate in cosul de cumparaturi din Site. In cazul cand Clientul opteaza pentru plata Comenzii la livrare, operatiunea de procesare a platii va fi tarifata suplimentar, iar aceasta informatie va fi de asemenea prezentata in cosul de cumparaturi. Toate detaliile despre Serviciul de livrare, inclusiv despre valorile taxei de livrare si a tarifului de procesare a platii la livrare, sunt disponibile in sectiunea dedicata din Site.

Termenul uzual de livrare este de 2-4 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii. In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situații cu caracter extraordinar (precipitații abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.), OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare. Termenul maxim de livrare nu va depasi 15 zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare aferente acestora. In situatia in care Contractul nu poate fi onorat din cauza ca produsul a devenit indisponibil intre momentul plasarii Comenzii de catre Client si procesarea acesteia de catre OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L., OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. va informa cu promptitudine Clientul despre aceasta imprejurare. Cu acordul prealabil si expres al Clientului, OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. va putea livra un Produs similar, avand acelasi pret si/sau caracteristici tehnice.

PLATA

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
În funcție de serviciul dorit, la momentul programarii vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L..
Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe site.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă serviciul dvs. este platit cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.
În cazul în care emitentul cărții dvs. de credit o cere, OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a trimite informatiile programarii la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărtii de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea programarii. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cartii dvs. de credit, înainte de a emite programarea, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cartii de credit, precum și un extras de cont recent.

RETURUL PRODUSELOR

Potrivit legislatiei in vigoare privind comertul electronic, Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 30 (treizeci) zile calendaristice de la livrarea Produselor sau de la incheierea contractelor in cazul Serviciilor. In acest interval de timp Produsele si/sau Serviciile cumparate de Client de la OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. pot fi returnate, fara sa fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele platite vor fi rambursate.

Pentru a usura procesul de retur si a asigura rapiditatea acestuia, OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. pune la dispozitia Clientului facilitatea de a completa si trimite un formular de retur direct din Cont. Alternativ, Clientul poate folosi si modelul de document prevazut in anexa la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 care poate fi completat direct Aici !

 

In cazul in care Comanda a fost deja achitata, iar Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal, OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. va rambursa contravaloarea acesteia in termen de maximum 21 (douazeci si unu) zile de la data la care Clientul a informat OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din Contract.

Contravaloarea Comenzii va fi rambursata folosind aceeasi modalitate de plata ca aceea folosita in Tranzactia initiala de Client, in cazul in care acesta nu opteaza pentru o modalitate diferita de incasare a respectivei sume de bani.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. isi rezerva dreptul de a amana aceasta rambursare pana la data returnarii Produselor de Client si ulterior dupa perioada de verificare a produselor care dureaza intre 1-3 zile lucratoare. In cazul in care OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. s-a oferit sa-si recupereze singur produsele de la Client, se va lua in considerare data cea mai recenta.

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine din sumele rambursate Clientului valoarea care rezulta din diminuarea valorii Produselor in urma manipularii acestora de catre Client, in cazul in care aceste manipulari sunt altele decat cele strict necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si a functionalitatii Produselor.

Costul pentru returnare a produselor vor fi suportate de catre client.

Sunt exceptate de la retur produsele mentionate in regulamentul serviciului ”Retur Garantat” care poate fi consultat aici.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresată la adresa de email contact@pestil.ro, firma se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte urmatoarele obligații incluzând dar fără a se limita:
– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.
– aveti vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice
– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs.
– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de programari false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.
Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.
Nu aveți permisiunea:
• de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;
• de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;
• de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.
În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.

NEWSLETTER

Pe website puteți identifica un formular de înscriere la newsletter. Puteți subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezintă acordul dumneavoastră pentru primirea noutăților, a ofertelor speciale precum și a altor informații.
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Orice probleme legate de secțiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scrisă la adresa noastră specificată în pagina de Contact.

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.
Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de firma noastra . Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

INTERZICEREA ACCESULUI

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

RESPONSABILITATEA OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L.

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor rezervate și achiziționate de pe website.
OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor achiziționate (exceptând cazurile de deces a căror valoare nu are limită).

FORȚĂ MAJORĂ

OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fortă majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. .

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, , baza de date, precum și alte caracteristici. OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică anterior plasării unei comenzi în site.

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a firmei SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. care se regăsește pe website.
Dacă aveti întrebări în legatură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de clienti, pentru emiterea facturilor si voucherelor. SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.
Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.
Trebuie să menționăm însă că ne este imposibil să procesăm rezervări care nu conțin aceste date obligatorii

POLITICA DE SECURITATE

SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. se preocupă să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.
Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L..

COOKIE-URI

Cookie-ul reprezintă un fișier de tip „.txt”, oferit browser-ului dumneavostră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastră, să fiți anunțați de fiecare dată când primiți câte un cookie, sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări in site-ul nostru. Pe lângă cookie-urile setate de OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L., site-ul nostru foloseste serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri și serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca această terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul dumneavoastră, care să-i permită să strângă date statistice referitoare la contentul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate de aceștia.
SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastră, instalate de o terță parte.

LEGEA GUVERNANTĂ

Acesti Termeni si Condiții reprezintă contractul între Utilizator și SC OLI MEDIA DEVELOPMENT S.R.L. și este guvernat de legile din România.

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: https://pestil.ro

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu noile modele și reducerile săptămânale. Primesti 20% Reducere la abonare!