Brandul românesc “Pe Stil” a fost fondat la începutul anului 2023 de către Oli, un tânăr din Râmnicu Vâlcea, cu o viziune îndrăzneață de a aduce ceva nou și unic pe piața costumelor medicale.

        Încă din primele luni de la lansare, modelele create de “Pe Stil” au cucerit inimile clienților, datorită calității lor excepționale și design-ului unic în peisajul modei medicale din România.

        Cele mai apreciate modele, precum Andreea, Marinela, Daria, Sanda, Adelina și Nicoleta, se remarcă prin design-ul lor special și atenția deosebită acordată detaliilor. Aceste costume nu sunt doar uniforme medicale, ci devin expresia stilului și profesionalismului în domeniul medical.

          Brandul românesc “Pe Stil” se remarcă prin producția exclusivă de costume medicale fabricate integral în România, folosind doar materiale de înaltă calitate adaptate nevoilor din domeniul medical. Aceste costume sunt rezultatul atenției la detalii și al angajamentului pentru calitate, oferind profesionalism și confort pentru personalul medical.

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu noile modele și reducerile săptămânale. Primesti 20% Reducere la abonare!